Bolig

Søger du en sjov værtsgave eller måske ting til boligen, som du med sikkerhed ikke ser alle andre steder, så har vi flere gode bud på dette. I vores store udvalg af sjove og specielle ting finder du alt fra toiletpapir, salt og peber sæt, ure samt frugtkurve i mange forskellige designs.

Er du ligesom de fleste danskere bange for edderkopper, så vil den populære edderkoppefanger være løsningen for dig. Har du derimod læst alverdens toiletbøger samt brugsanvisningen på din shampoo, så vil du, måske synes om vores forskellige toiletsportsgrene herunder toiletbasket, toiletfodbold og toiletgolf – her kommer du med sikkerhed ikke til at kede dig. Eller er du typen, der er glad for vin eller kender du en der er, så vil vores unikke vinholdere være en perfekt gave. Vores vinholdere er lavet i mange fine designs, som passer til de fleste typer, du vil blandt andet støde på en cyklist vinholder, kokke vinholder, flyvemaskine vinholder m.m.

Er du træt af at drikke morgenkaffen i den samme kedelige kop hver morgen, så vil vores sjove fodboldkrus eller tenniskrus måske være noget for dig. Til dig der bliver forvandlet til en større sanger i badet, vil vores mikrofon bruse hoved være et hit. Med den vil det aldrig være kedeligt at gå i bad igen. Er du træt af at spilde mad og drikke i sofaen om og om igen, eller kender du måske en, der har til vane at gøre det. Så har vi løsningen på dit problem. Med vores sofa ven er det altså slut med at spilde.