Sjove Sutter

Sutter med tænder - Sutter med skæg

Er du nybagt forælder, har du sikkert brugt mange nætter på at skulle trøste den lille, skifte ble og i det hele taget holde dig vågen. Heldigvis kan de sure vågne timer om natten blive lidt sjovere med sjove sutter til babyer.  

89,00 kr.
Udsolgt

Gentlemanden

Sjov babysut med skæg, der ville få alle folk til at smile en ekstra gang

Sutten er 100% BPA fri og er lavet i sillicone og giftfri plast.

Denne sut med skæg er ikke en billig kopi, men er den originale fra producenten Mustachifier. Her ved du med garanti, at du ikke putter gigtige stoffer i munden på din baby.

En sut er ikke bare en sut 

Der findes mange almindelige sutter. Men nogle forældre er glade for at skifte deres børns ejendele ud med nogle lidt sjovere versioner. Hos Giggles elsker vi ting, der kan sætte kulør på hverdagen, og derfor tilbyder vi sjove sutter her på siden. 

Du kan eksempelvis købe en sjov sut med store tænder og skæg på overlæben, eller også kan du give din lille baby et stort, bredt grin, når den bruger sin sut. Mulighederne med sjove sutter er mange, men det er sikkert og vist, at I får et godt grin og god stemning, når I giver jeres barn en sjov sut i munden. 

Vores sjove sutter er fremstillet af 100 % BPA fri silikone i højeste kvalitet uden skadelige giftstoffer, så I trygt kan give jeres baby en sjov sut i munden.