Børn

Leder du efter sjove og originale gaver? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Børn elsker at få gaver, og det behøver ikke at være store og dyre gaver hver gang. En lille sjov ting, som man kan bruge om og om igen er altid meget populær blandt børn, og det må gerne være lidt skørt og utraditionelt. Børn sætter altid pris på en gave, og der findes få mennesker, der sætter ligeså stor pris på gaver som børn. Der er dog ingen tvivl om, at børn synes at de bløde gaver er kedelige, og derfor har vi et godt og stort udvalg af sjove gaver til dit barn hos Giggles.

249,00 kr.
På Lager

Stor blød sparegris der siger Oink Oink, hver gang man putter penge i.

Der findes et hav af sparebøsser, men ingen er lige så blød og sød som denne store plyssparegris.

Den passer godt på dine penge, og den kan i sin tykke mave, rumme mange mønter. 

Hvem ved en skønne dag bliver der råd til det dit barn ønsker sig allermest? 

I hver fald bliver det en leg at spare op, så skynd dig at købe en vaskeægte sparegris med grynt i!

Sparegrisen er 36 cm lang

Her finder du sjove gaver og legetøj til børn i alle aldre. Sjove gaver er i høj kurs hos børn, og hvis du ønsker at finde noget som dit barn med garanti bliver glad for, skal du kigge på denne kategori. Vi sælger ting til både udendørs aktiviteter og til at fuldende børneværelset.

Du kan finde alt fra udendørs drager, sparegrise, selvlysende yoyo og humørringe. Det er gaver der med garanti vil skabe glæde hos dit barn. Tingene kan eventuelt gives som pakkegaver, adventsgaver eller en lille gave, hvis barnet har hjulpet til derhjemme. Det er små ting, der kan købes billigt på hjemmesiden.

Er du på udkig efter noget bestemt til en festlighed, så har vi både kostumer og andet tilbehør til de mange forskellige højtider. Her kan du finde ting der passer til både halloween, påske, nytår, fastelavn og jul. Vi har mange kostumer til børn, der blandt andet kan klædes ud som nisser eller en lille hund. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at forkæle dit barn med en lille sød gave, som dit barn kan blive rigtig glad for.