Drager

Drager til børn

Er du træt af hele tiden at sidde indenfor med din søn eller datter foran en skærm? Leder du efter en sjov aktivitet, som dig og dit barn sammen kan lave udenfor? Så er en drage den oplagte idé. 

I denne kategori kan du finde masser af sjove drager til at flyve med. De har alle sjove motiver, og der er børnedrager både til drenge og piger

149,00 kr.
Kun få tilbage på lager

Sød drage til børn med motiv af en enhjørning

Hvad giver man prinsessen, der har alt? På Giggles.dk er vi ikke i tvivl. Denne søde, klassiske enhjørningdrage, vil med garanti imponere din datter.

Motivet er en enhjørning, med horn i panden og store bløde vinger. Præcis som vi kender den fra Eventyr!

Glæd dig til at give en gave, som kan få børnene ud i selv det vildeste blæsevejr!

Udendørs leg med drager er skønt 

Drager er en perfekt udendørsaktivitet for hele familien. Det er sjovt, og så er det altid spændende om dragen mon kommer op at flyve. Drager kommer i et hav af størrelser, udformninger og kvaliteter, og nogle modeller har endda flotte haler. 

Hos Giggles finder du en lang række forskellige børnedrager, der er perfekte til en sjov dag udenfor sammen med familien. Vores drager er udformet som forskellige dyr og giver en flot effekt, når vinden griber dem, så dragen står flot på den blå himmel. 

Her på siden finder du vores udvalg af flotte og seje drager til at flyve med, og vi er sikre på, at du kan finde lige den slags drage, der passer til dine ønsker.