Sjove sparebøsser

Sjove sparegrise til børn og voksne

Vil du passe godt på dine sparepenge og samtidig gerne kunne vise en anderledes sparegris frem, er vores udvalg af sjove sparebøsser lige noget for dig. 

I denne kategori finder du rigtig mange sjove sparegrise til børn. Og da vi synes at de voksne ikke skal snydes, kan du også finde sjove sparebøsser til voksne.

Active filters

249,00 kr.
På Lager

Stor blød sparegris der siger Oink Oink, hver gang man putter penge i.

Der findes et hav af sparebøsser, men ingen er lige så blød og sød som denne store plyssparegris.

Den passer godt på dine penge, og den kan i sin tykke mave, rumme mange mønter. 

Hvem ved en skønne dag bliver der råd til det dit barn ønsker sig allermest? 

I hver fald bliver det en leg at spare op, så skynd dig at købe en vaskeægte sparegris med grynt i!

Sparegrisen er 36 cm lang

Sjove sparebøsser til børn og voksne 

Det er ikke kun børn, der elsker at spare penge op. Voksne kan også have gavn af at lægge lidt til side, men måske er det ikke alle sparebøsser, der passer til de voksnes sind. 

Derfor tilbyder vi sjove sparebøsser i mange forskellige udgaver, så der både er en sjov sparebøsse for kreative sjæle og børn og voksne med humor. 

Du kan eksempelvis få en populær panda sparebøsse, hvor du bare skal placere mønten på pandaens madskål – så dukker pandaen op og snupper mønten. 

Nogle af vores andre populære sjove sparebøsser er de modeller, der forestiller dagligdagsobjekter, og med denne type sjove sparebøsser kan du snyde eventuelle tyveknægte. Eksempelvis finder du en øldåse med et skjult rum eller en bog, der kan skjule dine sparepenge, mens den står blandt de andre bøger på reolen. Find din næste sjove sparebøsse her på siden.