Gode indflytningsgaver

Udgivet: 2019-08-11 06:07:47
Kategorier Tips &Tricks

Find god indflytningsgave

Giv en unik indflytningsgave 

Det sker af og til, at unge mennesker flytter hjemmefra. Dette skal naturligvis fejres med en indflytningsfest, som indebærer, at du skal ud at finde en indflytningsgave.

Det er ofte utrolig nemt at finde en indflytningsgave til en, der flytter hjemmefra for første gang – de mangler nemlig alt. På ønskesedlen står der alt lige fra bestik, porcelæn, gryder, potter, pander til håndklæder.

Det er rigtig rart med en lang ønskeseddel, for så er der masser at vælge imellem, når du skal købe en gave. Problemet er ofte bare, at mange af gæsterne vælger de samme gaver, hvilket betyder, at den unge skal bruge en masse tid på at bytte sine gaver. Derfor kan det være en god idé at kigge på nogle lidt mere unikke indflytningsgaver.

Nu er alle indflytningsfester ikke altid kun, når en ung flytter hjemmefra for første gang i sit liv. Det kan også dreje sig om en indflytningsfest, fordi én eller flere personer har fundet sig en ny bolig.

I disse tilfælde kan det straks være lidt sværere, at finde den ideelle indflytningsgave, fordi der allerede er en masse basis ting på plads. Også her kan det være en god idé at være lidt kreativ ved at finde en anderledes og unik indflytningsgave. 

Valget af anderledes og unikke indflytningsgaver

Ved valg af en anderledes indflytningsgave skal du tage hensyn til, om det er en ung pige eller en ung mand, der flytter hjemmefra. De unge piger har ofte en specifik mening om indretningen af deres første bolig. Derfor skal du tænke over, om det er en gave, der i bund og grund vil give et smil på læben, eller om det er noget, der aldrig vil blive brugt. 

Hvis det er en ung kvinde, som du ved elsker at gøre tingene lidt anderledes, og ikke har høje krav med hensyn til indretningen, kan du smugkigge i afsnittet med den unikke gave til en mand. 

Indflytningsgave til pige

En pige, der flytter hjemmefra, har ofte ikke en lige så lang ønskeseddel, som en dreng, der flytter hjemmefra (hvis han overhovedet har lavet en). Dette skyldes, at piger for det meste planlægger en flytning i god tid, og derved har købt en masse som skal bruges i deres nye bolig. 

Noget som piger tit ikke tænker på, at ønske sig, er et værktøjssæt, da det ikke lige er det første, der falder dem ind, at de kan få brug for. Derfor vil et lyserødt værktøjssæt være et godt valg, da der helt sikkert vil opstå situationer, hvor der skal gøres brug af det. Er du far til den, der flytter, kan det i sidste ende spare dig tid for at pendle frem og tilbage til datterens bolig. 

Det kan være dyrt at flytte hjemmefra, så der skal måske spares lidt på varmeudgifterne i den kolde tid. Her vil et tæppe eller en plaid komme til sin ret, så der altid er muligheden for at hygge samt holde varmen i sofaen. 

En del piger har det med at skrige hjerteskærende, når der befinder sig en edderkop i nærheden af dem. Gode råd er derfor dyre, når pigen er flyttet hjemmefra, og der ikke lige er nogen i nærheden til at fjerne det lille bæst.

Hvis du vil være med til at skåne de nye naboer for alverdens ulykker, så snart der er en edderkop tilstede, kan du give en edderkoppefanger i indflytningsgave. 

Indflytningsgave til dreng

Drenge tænker tit og ofte ikke så langsigtet, når de skal flytte hjemmefra Derfor skal du ikke regne med at få en alenlang ønskeseddel. Derimod skal du forvente, at den unge mand mangler alt, så der er frit valg på alle hylder. 

Drenge har heller ikke altid de samme forventninger til, hvordan boligindretningen skal være. Derfor er der altid plads til lidt tant og fjas. En anderledes og unik indflytningsgave vil for det meste falde i god jord, da modtageren vil synes, at det bare er fedt at gøre tingene på en anden måde. 

Hvis den der flytter hjemmefra, altid har haft vasketøj til at ligge og flyde overalt, vil en basket vasketøjskurv måske få det gjort til en leg, når vasketøjet skal samles op på ét og samme sted. Så kan mor også nemmere komme og hente det. 

Madlavning har måske heller ikke lige været førsteprioriteten hos den unge mand. Hvis han er musikelsker, kan det være, at det bliver meget sjovere og mere inspirerende at lave mad i den nye bolig med fuld musik og et guitar skærebræt.

Når nu vi er i køkkenafdelingen, og der skal laves mad, vil en Voodoo dukke knivblok nok også være på sin plads. Det vil i hvert fald føles langt mere sejt at skulle kreere et måltid med dette seje knivsæt.

Var det svært at flyve fra reden?

Har den der flytter hjemmefra, har boet hjemme i lige lovlig lang tid, fordi det har været lidt for hyggeligt og bekvemt, så kræver det da en pokal med valgfri tekst i gave for den præstation.

Her kan du vælge at skrive lige det, du har lyst til, hvilken både er en sjov og unik indflytningsgave, som ingen andre vil give.

Del med dine venner