Dyr & Kæledyr

Kunne du heller ikke forstille dig dit hjem uden nogen former for kæledyr. Så finder du i kategorien Dyr & Kæledyr forskellige gadgets til både små og store kæledyr. Du vil blandt andet finde vores den smarte vaskering til hunde, så kan du nemt og hurtigt bade din hund ude i haven.

Active filters

Kæledyr er både underholdende, og er med til at bidrage til hyggen i hjemmet. Her er det ligegyldigt om det er hund, kat, gnavere eller andet. Har du en hund, der har til vane at bade i søer eller rulle sig i skidt den måske ikke lige, skulle have rullet sig i. Eller er din hund ikke vildere begejstret for at komme i bad, og det derfor er en større kamp at få den ud på badeværelset. Så har vi løsningen til dig. Vores geniale vaskering til hunde gør det lige pludselig nemt at give din hund et bad. Vaskeringen kan tilpasses til både små og store hunde, idet trykket på vandet kan justeres. Til vaskeringen medfølger der et håndtag med sæbedispenser, så du ikke længere skal stå og fumle med en sæbeflaske i den anden hånd, og så er det ellers bare at tilslutte vaskeringen til en have slange. Når badet er overstået og hunden er tørret, er i igen klar til at hygge i hjemmet.

Alle kæledyr skaber lige meget glæde, uanset om du er til hunde, katte, fugle, gnavere eller fisk. Derfor fortjener de også sjove gadgets som eksempelvis vores vaskering, der gør badet en smule sjovere.