Fest & farver

I kategorien Fest & Farver finder du alt, hvad du skal bruge for at sætte gang i din næste fest. Vores udvalg dækker sig over sjove gadgets og spil til alle aldre og køn. Du vil derfor støde på sjove ting og sager til både bryllupsfesten, tøseaftenen, børnefødselsdagen samt meget mere. Vores udvalg byder blandt andet på balloner, højtalere, glas, drikkespil, lommerlærker m.m.

179,00 kr.

Med en trækasse til øl, bliver serveringen, af det flydende guld ikke meget bedre! 

Ølkassen er udstyret med en smart indbygget oplukker på siden, parat til at åbne samtlige seks øl!

Vil du imponere med en gadget som kan følge dig i tykt og tyndt øl, og som samtidig er utrolig dekorativ. Så kig nærmere på vores gammeldags øl kasse. Skål!

139,00 kr.

Hvem siger at drømme ikke kan blive til virkelighed? At dine vildeste fantasier ikke kan gå i opfyldelse?

Glem alt om små moderate ølglas, som aldrig stiller din øl tørst tilfreds. Nu lancerer vi toppen af poppen!

Det største ølglas i mands minde! Vi garanterer at, du aldrig mere skal rejse dig efter øl. Bliv hellere siddende og nyd de 1,5 liter flydende guld, som vores kæmpe ølglas kan præstere

Er det tid til, at tøserne skal samles en aften, så vil vores kunstige vipper og ”Sexy girl” champagneglas være et hit, er i derimod mere til øl, er det måske vores ølglas med teksten ”Real girls drink beer”, der er mere passende. Skal i bevæge jer ind mod byen eller andet steds, vil vores ”Girls night out” lommelærke eller vores lommelærke armbånd være oplagte, så i er sikret drinks lige ved hånden.

Skal det nygifte brudepar fejres til en brag af en fest, tilbyder vi hos Giggles både en konfettikanon med rosenblade samt hjerteformede balloner og champagneglas hvor, der står henholdsvis ”Mr” og ”Mrs”. Skal stuen pyntes op til børnefødselsdag, byder vi på sæbeboblemaskiner, balloner, bluetooth højtalere samt forskellige ballonpumper.

Ligger du hus til den næste fest, så vil vores oppustelige ølkøler være ideel til opbevaring af alle drikkevarerne, den kan hurtigt og nemt pakkes ned, indtil den næste fest byder sig på. Skal du derimod have sat et barhjørne op, vil vores drink dispensere i forskellige designs være oplagte. Til at sikre dig, at alle drinksene sidder lige i skabet, vil vores cocktail master hjælpe dig med at blande de perfekte drinks.