Balloner & Tilbehør

I kategorien Balloner & Tilbehør finder du et stort udvalg af flotte og sjove balloner samt tilbehør dertil. Vores udvalg byder på balloner i flere forskellige designs, alt efter hvilken begivenhed de skal bruges til. Fælles for alle vores balloner er, at de alle er af god kvalitet, og springer derfor ikke efter en time.

I denne kategori kan du også finde helium og en ballonpumpe.

Active filters

49,00 kr.
På Lager

Er du klar til den ultimative vandkamp.

Dette vandballon duel sæt indeholder:

  • 100 vandballoner i 2 forskellige farver
  • Clips til hurtig lukning
  • 2 Påfyldningsdyser

Hvem får først buksevand? Dig eller din modstander?

Står du og skal holde børnefødselsdag for det fodbold- eller piratglade barn, vil vores fodbold balloner og pirat balloner sætte prikken over i’et. Er det derimod en prinsesse fødselsdag, der står for skud, vil vores lyserøde eller røde hjerte balloner være oplagte. Vores udvalg byder ligeledes også på guld og sølv balloner, som kan bruges til de fleste begivenheder heriblandt nytår samt guld- og sølvbryllup. Er det parret med den lille nyfødte, vil vores ballon storke være ideelle, alt efter om det er til en dreng eller pige, tilbyder vi både lyserøde og blå ballon storke.

Mangler du derimod udstyret til den helt store vandkamp, vil vores vandballon duel sæt være det ultimative valg. I dette sæt får du nemlig 100 vandballoner i to forskellige farver, derudover får i clips samt to påfyldningsdysere med, så det ikke tager en evighed, før i kan gå i duel.

Virker det helt umuligt, at skulle puste alle de balloner op, tilbyder vi både den almindelige ballonpumpe i to forskellige farver men ligeledes også en elektrisk ballonpumpe, der fungerer på både batterier og strøm. Med en af disse ballonpumper får du med sikkerhed ikke taget pusten fra dig.