Bluetooth Højttalere

Kan du forstille dig en hverdag uden musik, nej vel. I kategorien Bluetooth højtalere finder du højtalere, der er med til at gøre dagen eller aftenen lige det bedre. Vores bluetooth højtalere er alle af god kvalitet, og giver en god lys i rummet, uanset hvor højt den spiller. Idet vores højtalere er med bluetooth, behøver du ikke længere sidde helt tæt på højtaleren, du er ligeledes heller ikke nødsaget til at undvære din mobil.

Active filters

Løber din mobil hurtigt tør for strøm, og er derfor nød til, at sættes til strøm når du spiller musik, vil vores bluetooth højtaler med indbygget powerbank være noget for dig. Med denne højtaler vil du have mulighed for at oplade din mobil, uden den skal sættes i en stikkontakt. Med denne højtaler tilslutter du nemlig enkelt og nemt din mobil via bluetooth, så du kan høre musik. Til højtaleren medfølger, der et jackstik du bare sætter i mobilen, når du er ved at løbe tør for strøm. På grund af den indbyggede powerbank gør det højtaleren til den ultimative festivals- eller strandhøjtaler.

Vores andet bud på en god højtaler vil være vores EQ bluetooth højtaler. Denne højtaler indeholder ti LED akrylplader, der lyser i takt med musikkens rytme. Højtaleren viser hertil syv forskellige farver, som kan indstilles til at lyse/blinke på forskellige måder. Med denne højtaler behøver du kun din mobil, når den skal tilsluttes via bluetooth, ellers kan du nemt ligge din mobil væk, da du kan styre alt musik på selve højtaleren.