Ølbongs

I ølbongs-kategorien har du mulighed for at finde sjove, festlige og frække ølbongs.

Denne gadget er skabt til at sætte gang i festen, gøre alle glade eller få gang i en sjov konkurrence.

Så hvis du er på udkig efter en ølbong til din næste fest eller en sjov gave til en, som du holder af, har du mulighed for at finde en festlig ølbong her i denne kategori.

Active filters

179,00 kr.
Kun få tilbage på lager

Skab en sjov stemning til festen med den klassiske Øl bong.

Ølbongen fås i sort og pink, og med en længde på 125 cm, kan vi garantere at, alle gæster vil spærre øjnene op.

Om det er til festival eller havefest er ølbongen et indslag som bryder isen og skaber de fedeste minder

En ølbongs til enhver festabe

Har du husket at anskaffe et af de vigtigste produkter til din fest eller til årets største festivaler? Hvis ikke – så er du kommet til den rette side. Der er nemlig ikke ret mange andre ting, der kan få gang i festen som en ølbong, da dette er en uundværlig ingrediens.

Her på siden har vi samlet et udvalg af anderledes og sjove modeller. Vi har alt lige fra frække modeller med penis og bryster til ølbongs, der kan hjælpe dig med at bunde en øl på blot få sekunder.

En ølbong er til alle, der elsker at feste og få et smil på læben. Tag et kig på vores udvalg og find den ølbong, der passer bedst til din fest! Vi har en ølbong til enhver festabe.

En Ølbong er den perfekte gadget til en festlig aften

Du kan ikke komme udenom, at en ølbong er de perfekte tilbehør til en festlig aften. Uanset om du skal til polterabend, på festival, til en havefest eller en studenterfest med alle vennerne, så er ølbongs en sikker vinder. Selvom ølbongs er en velkendt festgadget, så bliver det aldrig kedeligt. 

Der er intet, der kan sætte så godt gang i festen eller i en sjov konkurrence med vennerne, som en ølbong kan. En ølbong bliver aldrig kedelig – og du kan bruge den til enhver festlig aften.

Husk at købe din nye ølbong i dag, så du er klar til årets festlige begivenheder.