Oppustelige dukker og bollefår

Lolitadukke og bollefår 

Mangler du den perfekte gave til din kammerats fødselsdag eller polterabend? Så er en oppustelig lolitadukke eller et bollefår en oplagt idé, hvis du gerne vil sætte gang i festen og gæsternes lattermuskler. 

I denne kategori kan du finde bollefår med og uden lyd og oppustelige dukker med og uden hul forneden. Den oppustelig mand kan også fås med og uden tissemand.

Active filters

159,00 kr.
På Lager

Oppustelig dukke

Oppustelig lolita dukke der enten ligner en fræk sygeplejerske eller en model der er lidt mere børnevenlig

Brug hende som et festligt indslag til festen eller til at pleje dine tømmermænd dagen efter.

Oppustelig dukke og oppustlig får med og uden lyd.

Hos Giggles elsker vi gadgets, der kan få smilet  frem hos de fleste, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige oppustelige dukker. Du finder blandt andet den helt frække lolitadukke, der har store bryster og et hul forneden, men vi tilbyder også en mere sober lolitadukke uden hul. Uanset hvilken model du er på udkig efter, er vi sikre på, at du vil kunne give den kommende fødselar eller gom røde kinder. 

I vores udvalg kan du selvfølgelig også finde en oppustelige mand med penis, så er du pige, skal du heller ikke snydes for at kunne komme med en sjov overraskelse til festen. 

Er du på udkig efter en ekstra fræk oppustelig gave, kan du med fordel tage et af vores oppustelige bollefår med til fest. Vores bollefår har hul i bagenden, hvor der kan indføres ”noget” – og skal det være ekstra sjovt, anbefaler vi vores bollefår med lyd, som kan sige ”mæh”, når der indføres noget i hullet.