Gave til golfspiller

Har du golf på hjernen? Eller kender du en der er bidt af en gal golfspiller? Så er du landet det rette sted. Her kan du nemlig finde den perfekte gaveide til en golfspiller.

Vores golf gaver er inspireret af den velkendte sportsgren, og vi er ikke i tvivl om, at enhver golfentusiast vil elske hver og en’. Giv en gave som golfspilleren kan relatere til. En gave der hver eneste dag kan minde ham om sportsgrenen på det grønne græs!

Active filters

Gaveide til golfspiller

Vi kender ham alle sammen. Golfspilleren der aldrig går ned på udstyr. Han har de flotteste køller, det helt rigtige outfit og golfkugler som selv Tiger Woods ville sukke efter! Golf er hans store passion, og hver dag efter arbejde kører han ud på den grønne golfbane, og skyder kuglen i hul. Det er ikke altid han rammer, men om ikke andet ser han bragende godt ud! 

Hvad giver man sådan en mand i fødselsdagsgave? Det har vi svaret på. Nu kan du imponere med en gave som vil skabe smil på læben, helt enkelt en gave til golfspilleren der har alt! En golfgave vil ikke bare sprede glæde, den kan også være praktisk og handy. Vi har f.eks. en flot golfparaply i et lækkert design. Perfekt når vejret ikke viser sig fra sin bedste side. 

I denne kategori finder du gaveideer’ til golfspilleren i alle afskygninger. Vi vil vædde med at den garvede golfspiller aldrig før har hørt om toiletgolf! 

Bur’ dig inde på toilettet og ta’ et slag golf mens du sidder på kummen. Det er multitasking på højeste plan, og sidst men ikke mindst så er det hylende morsomt! Det bedste er at du snildt kan snyde, og liste bolden i hul uden at nogen ser det. For med det medfølgende skilt ’’Vil ikke forstyrres’’, er du helt alene. 

Eller byd på et glas rødvin i din flotte vinholder, som naturligvis er formet som en golfspiller. Dine gæster vil straks blive imponeret, og nu ved de at, de er landet hos en ægte golfspiller, der går all-in!

Kort sagt kan du som ægte golf entusiast få styret din lyst, for her er golfting for enhver smag. Giv en gave som giver mening for golfspilleren, så han altid bliver mindet om sin yndlingssport. 

Vores golf gaver spænder vidt og kan bruges til mærkedage, eller bare en sjov gave til enhver lejlighed. En’ ting kan du være sikker på; Vores gaver går lige i golfhjertet!