Lykkemønter

Lykkemønter til familie og venner

Vi synes, at lykkemønter er en betænksom måde at fortælle venner og familie, det man ellers ikke får sagt.

I denne kategori kan du derfor finde søde og små lykkemønter med forskellige tekster til personen du synes, har brug for en lykkeamulet til at give dem lidt ekstra held, eller måske skal vide, at de er værdsat.

Active filters

Vil du gerne give en lille ting til din mor, som hun kan have med sig i mange år, og ikke visner eller bliver spist indenfor en uge. Så vil vores lykkemønter med teksten ”Kæreste mor” eller ”Tænker på dig” være en sød tanke. Vil du derimod gerne vise hende, at du elsker hende alle årets dage, har vi også lykkemønter med teksten ”Jeg elsker dig” og ”I love You”. Er det et andet familiemedlem, som du synes fortjener lidt held og kærlige tanker, har vi også ”Verdens bedste” lykkemønter til både far, farfar og morfar. Ligeledes byder vores udvalg også på en ”Kæreste mormor” lykkemønt. Er det din veninde eller bedste ven, du mener har brug for sådan en mønt, vil vores ”Kæreste veninde” eller ”Bedsteven” lykkemønt være en idé.

Kender du en der står overfor en stor opgave, eller måske skal starte et nyt kapitel et sted, og har brug for held, så vil vores ”Held og lykke” mønt være en fin gestus. Derudover har vi vores ”Tænker på dig” mønt, hvor modtageren bestemt ikke vil være i tvivl om, at de er i dine tanker. Uanset hvilken lykkemønt du vælger i vores udvalg, vil modtageren ikke være i tvivl om, hvor glade du er for dem.