Sjove Dimser

I kategorien Sjove Dimser finder du et stort udvalg af sjove dimser og skøre gadgets, der er med til at gøre din hverdag en hel del sjovere. I vores udvalg finder du blandt andet en dåseknuser, en retro popcornmaskine, en tissetragt, nøgleringe, flaskeåbnere samt meget mere.

Kender du typen, der har til vane at glemme, hvor de ligger deres nøgler. Så vil vores nøglefinder plus være den perfekte gave til denne person. Denne nøglefinder er en udviklet version af den gamle nøglefinder, og hyler derfor kun, når du trykker på den store knap.  

I vores udvalg vil du også finde det smarte drikke låg til dåser. Drikke låget er til dig, der ikke kan drikke en hel sodavand på en gang men ligeledes også til dig, der på en god sommerdag er træt af at vifte hvepsene væk fra din drik. Er du glad for retro design og popcorn, så vil vores retro popcornmaskine være lige noget for dig. Udover at denne popcornmaskine er fin at have stående fremme, så laver den også dine popcorn sundere, idet den bruger varmluft og ikke olie.

Står du måske og mangler gaven til manden der har alt, så vil vores handyman bog være et godt bud på dette. Denne handyman bog ligner nemlig en almindelig bog, men indeholder værktøj i stedet for papirsider. Leder du derimod efter en lidt sjovere gave, vil vores syngende fisk være en oplagt mulighed. Den syngende fisk kan nemlig både synge og bevæge sig hver gang man går forbi, og vil sikkerhed give en masse grin.