Halloween

Vi kender alle fastelavn, som der ikke er særlig meget uhygge over, men derimod Halloween som vi også fejrer, det er lig med uhygge, slik, udklædning og græskar. I kategorien Halloween kan du finde flere gode bud på, hvordan du gør det hele en anelse mere uhyggeligt. Du kan eksempelvis bruge vores kranium askebæger eller måske, der skal drikkes en blodrød drik af vores kranium drikke bægre.

Active filters

119,00 kr.
På Lager

’’Det var en mørk aften og….’’. Dracula er kommet på besøg! Hvad byder du ham? En kold fra køleskabet?... Den går altså ikke, for grev Dracula forventer en helt anden standard.

Byd ham på en drink serveret i et ægte kranie ølglas! På denne måde får han stillet tørsten, og du overlever med garanti! Skål! 

Ølglasset måler 22x8 cm

Når vi fejrer halloween, er det altid den 31. oktober, hvor solen hurtigt går ned og månen kommer frem. Traditionen tro skærer vi græskar og gerne med uhyggelige motiver og ansigter. Er der børn i hjemmet, så skal de højst sandsynligt ud og stemme dørklokker og sige sætningen ”Trick or Treat”. Det betyder også at, der har skulle tages en større beslutning om at vælge den helt rigtige udklædning til dette års halloween. Har du fået købt diverse slik, som der skal deles ud til børnene, kan dette også ligges i vores kranium drikke bægre og dermed være en smule mere uhyggeligt end en almindelig skål. Måske der skal ligges nogle regnorme vingummier i.

Er det din tur til at holde den helt store halloween fest for vennerne, hvor der ikke skal spares på noget. Så vil vores kranium askebæger være oplagt at have med. Ligeledes ville det være en uhyggelig detalje, at servere velkomstdrinks i vores uhyggelige kranium drikke bægre. De kan dog også bruges til at ligge snacks måske nogle tyggegummiøjne eller andet uhyggeligt slik, som man forbinder med halloween.