Jul

Julegadgets - Julekostumer

Vi ved alle, at julen er hjerternes fest, og at vi i julen hygger lidt ekstra om hinanden. I kategorien Jul vil du finde alt hvad, der har med jul til både børn og voksne. Vores udvalg byder blandt andet på både kostumer, sutter, nissehuer, forklæde m.m.

Vil du gerne se din familie i juletøj fra top til tå, så tilbyder vi julekostumer til både børn og voksne. Heriblandt vores julemor nisse kostume, Rudolf baby kostume og deluxe julemandskostume og dertilhørende julemandsskæg. Vil du ikke have et helt kostume sæt på men stadig gerne være julet klædt, er det måske en af vores sjove juletrøjer med animation, der er lige dig. Vi tilbyder eksempelvis en juletrøje med en julemand, der smider bukserne og tager dem på igen, eller en juletrøje med Rudolf der blinker med øjnene. Med sådan en trøje vil folk med sikkerhed kigge en ekstra gang.

Vores store udvalg af nissehuer byder på nissehuer til både børn og voksne i forskellige designs, alt efter om du er til en lang nissehue, kort nissehue, lysende nissehue eller noget helt andet, så har vi flere bud på dette. Vil du gerne sikre dig, at alle kommer i julestemning til næste julefrokost, vil vores snemandskostume, hvor det ligner du bliver båret på skuldrene af snemanden med sikkerhed give en masse gode grin og gøre dig til festens midtpunkt. Fortrækker du derimod ikke at have alt for meget tøj på, vil vores julebikini eller julemand mankini måske være noget for dig.