Mors Dag

Mors dags gaver - Gaver til Mors dag.

På Mors Dag fejrer vi vores mødre, ikke fordi de har fødselsdag, men fordi de er lige præcis vores mødre. Derfor vil vi gerne gøre det ekstra, for at de virkelig føler sig værdsat. Hos os finder du et stort udvalg af søde gaver, som du kan glæde din mor med på Mors Dag. Vores udvalg af fine og betænksomme gaver kan fås i fra 30,- og op. Her behøver alt ikke være dyrt, før det er godt.

Active filters

89,00 kr.
Der er desværre ikke nok varer på lager

En betænksom og sød gave så som et ’Verdens Bedste Bonusmor Krus’ er altid noget, der kan bringe et smil frem – og måske endda en enkel glædeståre eller to. 

Hvis du synes, din bonusmor fortjener at vide, at du holder af hende, så kan det siges med dette fine krus. 

I vores udvalg finder du både små ting som en lykkemønt til et en meter stort rødt oppusteligt hjerte. Uanset størrelsen på gaven vil hun ikke være i tvivl om, at hun er værdsat.

Er din mor specielt glad for roser, så vil vores æske med fine sæberoser måske være lige noget for hende. Vores sæberoser holder både duften og formen, da de er lavet ud af rigtig sæbe. De kan derfor skabe glæde hos din mor længe. Starter din mor dagen med en kop kaffe eller te, vil en af vores Mors Dags krus være en fin gave, som dagligt vil minde hende om, hvor meget du værdsætter hende. Vil du hellere give hende en mere personlig gave, vil vores røde LOVE ramme være et godt bud, med denne ramme har du nemlig mulighed for at sætte et billede ind i selve O’et – måske et billede af jer sammen. Hvis du synes, at din mor laver verdens bedste omeletter, spejlæg eller pandekager, så vil vores hjerteformede stegepande være en sød gestus.