Nytår

Pynt og dekorationer til nytår

Når vi holder nytår, bliver der ikke sparet på noget hverken på nytårspynt eller vores nytårsoutfits, her handler det om guld, sølv og konfetti – og gerne masser af det. I kategorien Nytår finder du pynt og dekorationer til at gøre nytåret lige det festligere.

Active filters

39,00 kr.
På Lager

Hvordan skal dit nytårsbord se ud i år?

Vi har de fineste champagneflaske stearinlys som vil tage sig godt ud på ethvert nytårsbord.  De vil også være den perfekte ’’icebreaker’’ til et selskab hvor ikke alle kender hinanden. 

Fuldend din nytårsopdækning med de sødeste nytårslys, så det kan det nye år godt komme an!

Lyset måler ca 6 x 10 x 6 cm og er en flot dekoration til nytår.

Vi har tit en tendens til at gøre det ekstra til nytår, så hvorfor ikke pynte hele boligen med vores guld og sølv balloner. Her skal du selvfølgelig ikke risikere at blive blå i hovedet af at puste dem op, men kan i stedet nemt og hurtigt få dem pustet op ved hjælp af vores helium maskine. Er det ikke helt nok med balloner, og mangler du lige det sidste til at sætte skub i festen, så vil vores store konfettikanon med sikkerhed få folk op af stolene. Eller måske en lille nytårsdekoration i form af et lille lys der forstiller en champagneflaske i en isspand, ville passe til lige præcis dit nytårsbord.

Til nytår skåler vi i champagne eller i hvert fald med champagneglas. Derfor tilbyder vi flere forskellige champagneglas i forskellige former og farver. Har dit champagneglas en tendens til at blive lidt for hurtigt tomt, vil vores kæmpe champagneglas med plads til 1,9L måske være lige dig.

Har du allerede styr på nytårsbordet og pynten, men mangler derimod det sidste til dit outfit. Så er det måske vores guld paillet seler eller vores kunstige øjenvipper, du lige søgte. Vores udvalg af kunstige øjenvipper er alle af god kvalitet, og byder på både almindelige sorte kunstige vipper men ligeledes også vipper i utallige farver og designs.