Tøj & Tilbehør

I kategorien Tøj & Tilbehør finder du udklædning, kostumer og andet tilbehør der kan bruges til fastelavn, karneval eller andre tidspunkter året rundt hvor du har brug for at se lidt anderledes ud. Find sjove fastelavn kostumer og sjov udklædning her.

På Giggles kan du finde tøj og tilbehør til den bedste temafest. Vi sælger kostumer til alle årets mange sjove begivenheder. Her finder du kostumer til både oktoberfest, fastelavn, julefrokost, halloween og andre sjove begivenheder.

Udklædning til fastelavn

Fastelavn er en af de største begivenheder i Danmark, hvor man skal komme udklædt til festen. Denne dag har man mulighed for at klæde sig ud i det ønskede kostume, og det gælder både børn og voksne.

Til fastelavn kan du købe billige parykker, hippie kostume eller en anden sjov udklædning.

Frække kostumer

I denne kategori finder du sjove og frække kostumer, som blandt andet en blotter kostume eller en anden fræk kostume til kvinder. Frække kostumer kan både bruges til udklædningsfester og hjemme i soveværelset.

Udklædning til baby

Noget af det sødeste der findes i verden er babyer, der er iklædt et sødt og sjovt kostume. Her på Giggles kan du finde et bredt udvalg af søde og sjove kostumer til babyer. Du kan blandt andet finde drage baby kostume, elefant kostume, dinosaurus kostume og udklædning som en hund. Der er mange muligheder at vælge mellem. Baby kostumerne kan fås i mange størrelser, og kan findes i forskellige prisklasser, så det passer til jeres ønskede budget.

Tilbehør

Når du skal til udklædningsfest, er det vigtigt at dit udseende er fuldendt. Det kan det blive, når du køber tilbehør til dit kostume. Her på Giggles har vi alt tilbehør, som du drømme om. Vi har forskellige parykker til udklædning, kongekroner og tryllestave. Vi har det tilbehør, som passer til netop dit kostume.