Sutsko & Hjemmesko

I kategorien Sutsko & Hjemmesko finder du et stort udvalg af gode sutsko til mænd og kvinder. Med vores varme og sjove sutsko er det slut med at fryse fødderne i de kolde dage.

Vi ved alle når kulden banker på, er det med at finde de tykke strømper og de gamle sutsko frem. Når først vores fødder fryser, er det nemlig svært at få varme i hele kroppen igen. Er du derfor tæt af dine gamle og kedelige sutsko, vil vores superhelte sutsko måske være dig. Her vil du både finde sutsko med Star Wars motiv men ligeledes også med Batman, Spiderman og Superman. Alle vores superhelte sutsko er med gummidutter under foden, så du derfor ikke vil kunne skøjte rundt i dem. Sutskoene her er alle one size modeller, der passer til skostørrelserne 41-45. Vores Superman sutsko findes dog i endnu en one size model, der passer skostørrelserne 37-40.

149,00 kr.
Udsolgt

Super lækre Superman sutsko til voksne

Størrelsen er Medium eller large

Et originalt produkt der bliver solgt med tilladelse fra skaberne af Superman

149,00 kr.
Udsolgt

Super lækre Batman sutsko til voksne

Størrelsen er One size ( 41-45 )

Et originalt produkt der bliver solgt med tilladelse fra skaberne af Batman

Har du en tendens til at fryse både hæl og ankler, så er det vores sneakers lignende sutsko, at du leder efter. Disse sneakers sutsko fås i 2 forskellige designs, alt efter om du er til pink eller sort. Det pink par er en one size model, og passer størrelserne 33-41. Her kan både mor og datter eller søskende have matchene sutsko. Denne model fås også i sort, og er ligeledes en one size model, dog passer denne model til størrelser mellem 38-45.

Så uanset om du vælger vores superhelte sutsko eller vores sneakers lignende sutsko, kan vi garantere, at dine fødder forbliver varme, når først kulden er kommet til.